تبلیغ شما اینجا نیست!
» » آموزش روش تهیه خاویار بادمجان لذیذ
آموزش رایگان نقاشی

دانلود رایگان سریال مانکن

آموزش روش تهیه خاویار بادمجان لذیذ

تاریخ : 1398.05.11
نظرات : 0

بی بی پز : خاویار بادمجان ، خوراکی بسیار لذیذ است که به علت استفاده بسیار ناچیز روغن در طبخ خوراک خاویار بادمجان و یا کاملا بدون روغن ، برای افرادی که از مصرف روغن پرهیز می کنند و به هر علتی باید روغن استفاده نکنند و یا به میزان بسیار کمی از روغن استفاده کنند ، کاملا مناسب است . همچنین افرادی که علاقمند به کاهش وزن هستند ، میتوانند با خیال آسوده ، خوراک خاویار بادمجان را بدون استفاده از نان و یا با مقدار مناسبی از نان های سنگک یا نان های جو ، خاویار بادمجان را نوش جان کنند. در ادامه با روش تهیه خوراک خاویار بادمجان خوش مزه آشنا شوید .

 

آموزش طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان

 

مواد لازم برای تهیه خوراک خاویار بادمجان خوش مزه

 

بادمجان متوسط            ۸ عدد

پودر سیر                    ۳ قاشق غذا خوری ( می توان از 4 حبه سیر رنده شده استفاده کرد )

گوجه فرنگی متوسط       ۵ عدد 

نمک                        به میزان لازم 

رب گوجه فرنگی            2 تا 3 قاشق غذا خوری 

 

طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان خوش مزه

 

1 _ ابتدا بادمجانها را به یکی از روش های زیر برای خوراک خاویار بادمجان ، کبابی کنید: 

## با استفاده از ذغال و روی منقل کباب پزی ( بادمجان ها را مستقیم روی ذغال قرار دهید وهمه قسمت های بادمجان را                  برای خوراک خاویار بادمجان خوب کبابی کنید. )

## باقرار دادن بادمجان ها داخل فر یا مایکرو ویو یا فر برقی یا توستر ( داخل سینی فر یا هر سینی مشابهی ، بادمجان ها را قرار           داده و داخل فر با دمای 200 درجه بگذارید . پس از 10 تا 15 دقیقه ، سینی را خارج کرده و بادمجان ها را برگردانید تا قسمت          زیرین هم ، برای خوراک خاویار بادمجان کبابی شود. )

## روی قسمت پلوپز در انواع اجاق گاز ، و با قرار دادن شعله پخش کن روی اجاق گاز و گذاشتن بادمجان ها روی شعله پخش کن و       بالاترین میزان حرارت ( بادمجان ها را پس از کبابی شدن یک طرف ، برگردانید تا سمت دیگر آن نیز برای خوراک خاویار بادمجان           کبابی شود . )

## سیخ های فلزی با عرض متوسط را داخل هر کدام از بادمجان ها فرو برده و روی شعله اجاق گاز نگه دارید ( سیخ ها را پس از           کبابی شدن یک سمت بادمجان ، بچرخانید تا سمت دیگر آن نیز برای خوراک خاویار بادمجان کبابی شود. )

 

2 _ الان که با کبابی کردن تمامی قسمت های بادمجان ، پوست آنها را آماده جدا کردن نموده اید ، پوست بادمجان ها را جدا کرده و         نگران مغز پخت شدن آن نباشید زیرا در مراحل بعدی خوراک خاویار بادمجان ، کاملا پخته خواهند شد.

3 _ پس از جدا کردن پوست بادمجان ها ، آنها را تا جایی که برای شما مقدور است ، به قطعه های کوچک برش بزنید و در تابه یا           قابلمه ای بریزید .

4 _ گوجه ها را پوست کنده و آنها را نیز به قطعه های کوچک تقسیم کنید (  برای پوست کندن گوجه ها  ، میتوانید با چاقوی تیزی آن       ها را پوست بگیرید و یا گوجه فرنگی ها را داخل آب چوش قرار داده و ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید و سپس به راحتی ، پوست       گوجه فرنگی ها را جدا کنید. همچنین میتوانید گوجه فرنگی ها را روی سیخ کباب کنید و سپس پوست آن را جدا نمایید. )

5 _ گوجه فرنگی ها را به بادمجان ها اضافه کرده و ظرف خوراک خاویار بادمجان را روی حرارت قرار دهید .

6 _ پودر سیر را در چند مرحله اضافه و سپس نمک را افزوده و مواد خوراک خاویار بادمجان را هم بزنید .

7 _ رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مجددا مواد را هم بزنید.

8 _ درب ظرف خوراک خاویار بادمجان را گذاشته و ۳۰ دقیقه با حرارت پایین ، اجازه دهید تا خوب پخته و مزه ها با هم تر کیب شوند .       در این زمان ، ۳ مرتبه مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.

 

خوراک خاویار بادمجان شما حاضر است. با ماست ، نوش جان کنید.

 

نکات طلایی در طبخ خوراک خاویار بادمجان 

 

* می توانید از یک قاشق روغن زیتون یا روغن کنجد ، هنگام پخت مواد خوراک خاویار بادمجان داخل ظرف ، استفاده کنید . البته اگر      قصد کاهش وزن و لاغری دارید ، از روغن استفاده نکنید.

* پودر سیر ، به علت مزه دودی ، بهتر است جایگزین سیر شود ولی اگر علاقه ای به استفاده از پودر سیر ندارید ، سیر ها را داخل      سیخ نازک کرده و یا همراه بادمجان ها کباب کنید ( با پوست ) سپس آن ها را پوست کنده و رنده کنید یا بکوبید. 

 

 

فواید گوجه فرنگی موجود در خوراک خاویار بادمجان

 

گوجه‌فرنگی غنی از پروتئین است و تاثیر مثبتی روی تقویت عضلات از بین بردن  درد عضلانی دارد.

@ گوجه‌فرنگی دارای ویتامین A، تیامین، فولات، نیاسین، فلاونوئیدها، ب کمپلکس و ... است و در حفظ سلامت چشم و درمان             بیماری‌های چشمی مفید است.

@ آنتی‌اکسیدان‌های فلاونوئیدی گوجه‌فرنگی مانند زآگزانتین و لیکوپن به عنوان یک ماده‌ی مغذی عالی در مبارزه با رادیکال‌های آزاد         درون بدن عمل کرده و از بدن در برابر آن‌ها محافظت می‌کنند.

@ مشخص شده‌ که اگر هر روز صبح گوجه‌فرنگی مصرف کنید، یا آب گوجه فرنگی بنوشید ، چربی‌های ناخواسته درون بدن را از دست     می‌دهید. زیرا گوجه‌فرنگی با متوقف کردن تخمیر در روده‌ها اشتها را کاهش می‌دهد و همچنین از انباشته شدن چربی در بدن           پیشگیری می کند.

@ گوجه‌فرنگی حاوی کلسیم زیادی است که برای دندان‌ها بسیار مفید و میتواند استخوان ها را سالم و آنها را تقویت کند .

@ گوجه فرنگی به علت دارا بودن ویتامین C و A موجب روشن شدن پوست و شفایت پوست ، رفع خشکی پوست ، بسته شدن         منافذ پوست ، درمان آسیب دیدگی پوست می شود و برای این منظور ، به مدت 10 دقیقه ، گوجه فرنگی رنده شده و یا حلقه های     گوجه فرنگی را روی پوست قرار دهید و سپس با آب سرد بشویید. برای درمان آکنه نیز از همین روش استفاده نمایید. همچنین         موجب پیشگیری از پیری پوست و موجب سفت شدن آن می شود و در برابر آفتاب و آفتاب سوختگی محافظت میکند. 

@ برای خلاص شدن از شوره سر ، پوره گوجه فرنگی را 25 دقیقه روی پوست سر و موها بمالید و سپس با شامپو شسته و آبکشی     نمایید. همچنین موجب حفظ درخشندگی مو و تقویت مو و دوام رنگ مو می شود.

 

 

فواید بادمجان موجود در خوراک خاویار بادمجان

 

@ با مصرف یک بادمجان خام در هنگام غروب آفتاب ، بصورت منظم ، بی خوابی خود را درمان کنید.

@ برای درمان خلط زیاد ، بادمجان پخته و مقدار کمی نمک استفاده کنید.

@ بادمجان از لخته شدن خون در بدن پیشگیری کرده و مویرگ ها را تقویت میکند.

@ بادمجان دارای کلسیم ، آهن و سایر مواد معدنی بوده و برای سلامتی بدن مفید است. همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت         کرده و در پیشگیری از سرطان ها بسیار مفید است و استخوان ها را قوی می کند.

بادمجان موجب کاهش وزن می شود و از یبوست پیشگیری میکند. گرسنگی را کاهش داده و احساس سیری بیشتری می کنید.

بادمجان برای تقویت و سلامت مو بسیار مفید است . در درمان پوست چرب ، زگیل و لک و خشکی پوست مفید است.

بادمجان می تواند جذب گلوکز را محدود کند و در درمان قند خون موثر است .

در پیشگیری از سکته های قلبی و نا متعادل بودن فشار خون موثر است. وکم خونی را نیز درمان میکند.

با استفاده مداوم از بادمجان ، سیگار کشیدن را ترک کنید.  میزان نیکوتین در بادمجان باعث کاهش مصرف دخانیات می شود.

برای به نتیجه رسیدن موارد ذکر شده ، به طور منظم و روزانه ، یک یا چند وعده از خوراک خود را به مصرف بادمجان ( بصورت کبابی     یا آب پز ) اختصاص دهید . اصلا بادمجان را سرخ نکنید .

 

 

دسته بندی :  غذاهای ایرانی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا