آموزش تصویری دسر انار سه بعدی
بی بی پز : برای درست کردن ژله ها ، محدودیت خاصی وجود ندارد ولی برخی ژله ها و انواع دسر ، در زمان هایی مشخص ، و مناسبت هایی خاص ، بیشتر تهیه و استفاده می شوند . دسر هایی با طرح های هندوانه ، انار و ... از این قبیل هستند که در بلند ترین شب سال ، یعنی شب یلدا یا شب چله ، تهیه می شوند . در ادامه دسری ساده که اگر در قالب مخصوص بریزید ، طرح زیبایی از انار را بدست می آورید ، قرار داده ایم .
مواد لازم برای دسر انار سه بعدی
شیر : ۲ پیمانه
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : کمی
شکر : ۲ فنجان سرخالی ( ۱۹۰ گرم )
پودر ژلاتین : ۵ قاشق مربا خوری ( ۱۴ گرم )
خامه صبحانه : ۳ ق غ
پودر ژله انار
طرز تهیه دسر انار سه بعدی
اول قالب رو با روغن چرب کنید . بعد بگذارین داخل فریزر به مدت ۱ ساعت بمونه .
اگه قالبتون کوچیکه ، نصف بسته و اگر قالبتون بزرگه ، یک بسته ژله انار رو به روش بنماری حل کنید . ( پودر ژله را داخل یک ظرف بریزید و بعد یک لیوان آب جوش اضافه کنید و سر کتری بگذارین تا با حرارت غیر مستقیم ، حل بشه )
شیر را روی حرارت بگذارین تا داغ بشه ولی نجوشه .
در ظرف دیگری ، زرده تخم مرغ ، وانیل و شکر رو با همزن برقی خوب بزنید .
بعد ۲ ملاقه شیر داغ بریزید توی مخلوط زرده و شکر و هم بزنید تا یکدست بشه .
حالا موادمونو آروم آروم میریزیم در شیر داغ که روی حرارت ملایم هست و مدام هم میزنیم تا کاملا مواد یکدست بشه و شکر کاملا حل بشه .
بعد از روی حرارت برمیداریم و میزاریم کمی از دما بیوفته (خنک نشه فقط از داغی بیوفته )
حالا ژلاتین که با مقدار کمی آب ، به روش بنماری حل کردیمو میریزیم داخل مواد تا حل بشه .
خامه صبحانه را میزاریم روی حرارت تا کمی گرم بشه . بعد مقداری از مواد شیر و شکرمون میریزیم داخل خامه و هممیزنیم تا یکدست بشه . بعد همه را با هم مخلوط میکنیم .
حالا کرم کارامل آماده شده .
لایه اول که ژله انار میریزیم داخل قالب و میزاریم یخچال به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت که نیم بند بشه .
بعد کرم کارامل میریزیم و میزاریم یخچال تا نیم بند بشه .
در لایه آخر ، میتونید اضافی ژله انار رو با کرم کارامل مخلوط کنید و اگه دوست داشتید ، کمی رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید .
بعد ، داخل ظرفتون ، و روی بقیه مواد که بسته شدن ، بریزید .
حالا بگذارید ژله ، حدود 3 تا 4 ساعت توی یخچال بمونه تا کاملا بسته بشه .
بعد از این مدت ، ظرف رو از یخچال دربیارین و 5 دقیقه باهاش کاری نداشته باشین . بعد با یک کارد نازک و تیز ، لبه های ژله رو از دیواره ظرف آزاد کنید.
یک ظرف آب گرم آماده کنید و برای 30 ثانیه ، کف ظرف رو توی اون بگذارید و زمانش رو بیشتر نکنید .
حالا ظرف مورد نظرتون رو آماده کنید و روی ظرف ژله بگذارید و ژله رو برگردونید .
با خامه فرم گرفته یا دراژه های رنگی ، میتونید زیباترش کنید و یا بصورت ساده روی میز بگذارین .
نوش جان