آموزش پخت یتیمچه بی بی پز
بی بی پز : اگه دنبال یه غذای نونی خوشمزه هستی؛ یتیمچه یه گزینه عالیه برای نهر ، شام و یا حتی عصرونه.
شاید فکر کنید یتیمچه بخاطر اسمش شدیدا مظلوم واقع شده ولی خیلی غذای لذیذیه و حنما پیشنهاد میکنم یکبارم که شده ، امتحانش کنید .
نکته : فوت و فن اصلی خوشمزه شدنش اینه حتما بادمجون و سیب زمینی رو سرخ کنی بعد لایه به لایه بچینی و مایع روش بریزی و بزاری جا بیفته و بعد داغ داغ سروش کنید .
مواد لازم برای پخت یتیمچه بی بی پز :
بادمجان ۴عدد
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۲عدد
گوجه ۳عدد
سیر یک بوته
فلفل شیرین
رب ۲ق غ سرخالی
آبقوره ۳/۴ لیوان
آب یک و نیم لیوان
نمک. فلفل پول بیبر. فلفل سیاه
طرز تهیه یتیمچه بی بی پز :
اول همه مواردی که لیست شده را خوب بشویید . بعد همه سبزیجات رو گرد برش میزنیم .
بادمجان ها رو اول بدون روغن در تابه میزاریم تا آبش گرفته بشه بعد کمی روغن میریزیم ( با این روش ، روغن بسیار کم جذب میکنه)
بعد سیب زمینی رو هم سرخ میکنیم .
همه مواد رو و به ترتیب روی هم میچینیم . سیب زمینی ، پیاز ، بادمجان ، گوجه و سیر .
روی مواد ، مایع مون که آب. آبغوره .رب. نمک و فلفل هست رو در کاسه ای مخلوط میکنیم و روی موادمون میریزیم .
در ظرف رو برای یک ربع الی بیست دقیقه میزاریم تا غذا کاملا جا بیفته . البته اول باید حتما ببینیم که میجوشه و بعد ، مدت اعلام شده را برای جا افتادن ، با شعله ملایم در نظر میگیریم .
اگر آب مواد کشیده شده بود در طول اون مدت باز هم کمی آب بهش اضافه کنید .
نوش جونتون😋