آموزش تصویری تهیه دسر شکلاتی لیوانی فوری
بی بی پز : اين دسر شكلاتى ، با ظاهر زیبایی که داره ، هم مجلسى هست و هم خوشمزه و هم سريع آماده میشه . بخصوص برای مواقعی كه وقت زيادی نداريم و ميخوايم يه دسر خيلى شيك و خفن درست كنيم .
مواد لازم برای دسر شکلاتی لیوانی
5 پیمانه شیر
1 پیمانه پودر قند
4.5 قاشق غذاخوری آرد
2.5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری وانیل
رشته شعريه تفت داده شده به دلخواه -- رشته شعریه یا همان رشته عربی ، نوعی رشته خوراکی برای تهیه دسر و باقلوا شعریه عربی می باشد . از لوازم قنادی فروشی ها میتونید تهیه کنید .
نکته
اگر علاقه ای به رشته شعریه ندارید یا تهیه اون براتون مشکله ، میتونید شکلات تخته ای سفید یا رنگ دیگه ای ، به غیر از قهوه ای رو رنده کنید و بجای رشته شعریه استفاده کنید و یا از ترافل های رنگی ریز ، استفاده کنید و بعد از آماده شدن ، دسرتونو توی اونها بچرخونید تا ترافل بهش بچسبه .
روش تهیه دسر شکلاتی لیوانی
تمام مواد پودری ، یعنی آرد ، نشاسته ، وانیل ، پودر کاکائو ، شکر را با هم مخلوط می کنیم .
داخل یک قابلمه ، مواد پودری را می ریزیم و آرام آرام شیر را اضافه میکنیم تا دلمه دلمه نشه . اگر این اتفاق افتاد و موادتون گلوله گلوله شد ، با پشت قاشق ، گلوله ها رو له کنید .
وقتی مواد یکدست شد ، قابلمه رو روی حرارت ، با شعله ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا هم ته نگیره و هم بپزه .
بعد کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب بشه .
وقتی مواد بشکل مایعی غلیظ در آمد ، قابلمه رو از روی حرارت بردارید .
چند تا لیوان آماده کنید . البته برای این مقدار مواد ، 6 تا لیوان که باریک باشن ، مثل تصویر ، کفایت میکنه . شما میتونید از 12 تا فنجون کوچیک هم استفاده کنید .
مایع آماده شده رو بعد از خنک شدن ، داخل لیوان ها میریزیم و روی هر لیوان رو سلفون میکشیم .
لیوان ها رو به مدت 3 تا 4 ساعت ، داخل یخچال بگذارید تا سفت بشن .
لیوان ها رو بعد از مدت زمان گفته شده ، از یخچال دربیارید و با کارد دور دسر ها رو آزاد کنید .
لیوان رو روی یک بشقاب ، وارونه کنید تا دیر خارج بشه .
از وسط ، دسر ها رو دو نیم بکنید . یعنی هر یک لیوان دسر ، میشه دو تیکه .
حالا اطراف دسر هارو توی رشته شعریه و یا ترافل ، یا شکلات رنده شده و ... بگردونید تا مواد به دسر بچسبه .
سر و ته دسر رو تو مواد نزنید .
حالا تو یه دیس یا بشقاب ، دسر هارو بچینید و اگه دوست داشتید ، برای تزئین قسمت بالایی دسر ، یک مقدار شکلات تخته ای سفید یا صورتی رو به روش بنماری آب کنید و داخل یک کیسه فریزر بریزید و نوک کیسه رو سوراخ کنید و مثل تصویر ، روی دسر ها رو با خط های شکلاتی ، تزئین کنید .
میتونید روی دسر هارو با خامه فرم گرفته یا ترافل ها یا دراژه ها و .... تزئین کنید یا بدون تزئین بمونه .
در هر صورت زیباست و لذیذ .
نوش جان