اموزش تهیه کیک قاشقی
بی بی پز : کیک قاشقی ، با مواد در دسترس و قابل تهیه ، بسیار سریع آماده می شود و میتواند برای عصرانه و دور همی ها ، سرو شود . این کیک های پفی و کوچک ، بسیار خوشمزه هستند و با چای و شیر داغ ، بسیار دلچسب خواهند بود .
مـواد لازم برای کیک قاشقی فوری
تخم مرغ یک عدد
شکر نصف لیوان
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق غذاخوری
آرد قنادی یک لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرپر
ماست نصف لیوان
روش تهیه کیک قاشقی
تخم مرغ ، شکر و وانیل را پنج دقیقه با همزن دستی یا برقی بزنید تا خوب حجیم و کرمی رنگ شود.
نصف لیوان ماست اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند .
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه مرتبه الک کنید .
آرد و بیکینگ پودر الک شده را به آرامی و در دو مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کنید و به آرامی و دورانی هم بزنید تا پف آن نخوابد .
وقتی خوب یکدست شد ، یک قاشق غذاخوری زعفران اضافه کنید .
داخل تابه روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود .
شعله را کم کنید و یک قاشق از مواد را داخل روغن بریزید و وقتی یک طرف آن سرخ شد ، برگردانید تا طرف دیگر کیک هم سرخ شود .
برای پف کردن کیک ها ، حتما موقع سرخ شدن ، از روغن داغ داخل تابه ، روی کیک ها بریزید تا کیک ها پف کنند.
نکته
شعله و حرارت اجاق را روی کم قرار دهید تا کیک های قاشقی ، خوب مغز پخت شوند و مزه خامی آرد ندهند .
بجای ماست ، میتوانید از نصف لیوان شیر یا نصف لیوان آب جوش استفاده کنید . البته سعی کنید از ماست استفاده نمایید تا بافت کیک شما پوک و سبک باشد .
اگر از آب جوش برای کیک ، بجای ماست استفاده کردید ، حتما تخم مرغ ها را تند تند هم بزنید تا بسته نشوند .
اگر از شیر یا آب جوش برای کیک استفاده کردید ، آرد مصرفی ، باید یک و یک چهارم لیوان باشد و به آرد بیشتری نیاز دارید .
نوش جان