ساندویچی متفاوت با لوبیا
بی بی پز : در ادامه با طرز تهیه ساندویچ خوراك لوبیای مكزیكی آشنا شوید.
مواد لازم
دو فنجان لوبیا سفید شسته شده
دو فنجان لوبیا چشم بلبلی
یك فنجان فلفل دلمهای سبز خرد شده
یك فنجان فلفل دلمهای قرمز خرد شده
یك فنجان ذرت
یك عدد پیاز قرمز خرد شده
نصف فنجان روغن زیتون،
نصف فنجان سركه
دو قاشق غذا خوری عصاره لیمو ترش،
دو قاشق غذا خوری شكر
یك قاشق چایخوری نمك
یك چهارم فنجان گشنیز خرد شده
نصف قاشق غذاخوری زیره
یك حبه سیر خرد شده
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
سالسا یك فنجان
پنیر چدار دو فنجان
طرز تهیه
1. لوبیاها را بهمدت 8ساعت قبل از پخت خیس كنید. سپس آنها را بهمدت یك ساعت در قابلمهای بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. ذرتهای نیم پز و منجمد را نیز در دمای اتاق قرار داده و پس از یخ زدایی، بهمدت 15دقیقه در آب جوش بپزید. در ظرفی بزرگ، سالسا ، لوبیاهای پخته شده، ذرت، فلفل قرمز و سبز و پیاز قرمز خرد شده را با یكدیگر مخلوط كنید و روی آن پنیر ریخته و بهمدت 10 دقیقه در فر با درجه حرات 170درجه سانتیگراد قرار دهید.
2. در ظرف كوچك دیگری، روغن زیتون، سركه، عصاره لیموترش، شكر، نمك و فلفل، زیره، سیر و گشنیز را با یكدیگر مخلوط كنید و روی مواد بریزید و گرم سرو كنید.
خبرنو