تبلیغ شما اینجا نیست!
» » آموزش پخت فینگر فود میگو
آموزش رایگان نقاشی

دانلود رایگان سریال مانکن

آموزش پخت فینگر فود میگو

تاریخ : 1396.12.10
نظرات : 0

بی بی پز : میگوی انگشتی یا فینگر فود ، یکی از غذاهایی است که اغلب در رستورانهای داخلی ، سرو می شود و طعم لذیذ آن ، نیاز به تجربه مکرر این خوراک را موجب می شود. در ادامه با طرز تهیه این خوراک لذیذ آشنا شوید.

 

آموزش غذاهای خارجی

مواد لازم برای تهیه فینگر فود میگو :

میگو 10 عدد  یا حدود نیم کیلو

آواکادو  1 عدد

لیمو ترش  1 عدد

روغن   به مقدار لازم

زعفران   به مقدار لازم

نمک و فلفل    به مقدار لازم

طرز تهیه فینگر فود میگو :

ابتدا میگوها را بدقت شسته و رگ کمر آن را خارج کنید و پس از آبکشی با لیمو ترش و نمک و فلفل در تابه ای که از قبل روغن درون آن ریخته اید و داغ شده است سرخ نمایید. برای خوشرنگ تر شدن آن می توانید در هنگام سرخ شدن به آن ها زعفران بیافزایید همچنین اینکه میگوها چقدر سرخ و چیپسی شوند بسته به سلیقه شما متفاوت است.

 

 

در همین حین آواکادوو ها را برش زده و با قاشق درون آن را خالی کنید و با نمک، زعفران و لیمو ترش داخل آن را مخلوط نمایید. میگو های سرخ شده را درون آووکادو ها ریخته و از سرو آن لذت ببرید.

می توانید در کنار میگو ها از پوره سیب زمینی یا تخم مرغ آبپز استفاده کنید. برای این کار بهتر است تخم مرغ ها را پس از آبپز کردن بصورت حلقه ای برش زده و درون آواکادوو ها به همراه میگوها قرار دهید یا اینکه سیب زمینی را پخته و رنده نمایید سپس به آن شیر  یا  خامه  را به همراه نمک و فلفل اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید تا مایه یکدست و کرمی رنگ برسد و سپس در کنار غذای خود سرو نمایید. همچنین می توانید آن را درون قیف یا  ماسوره ریخته و میگو ها را با آن تزیین نمایید.

 

برای تزیین غذای خود می توانید از برش های لیموترش، جعفری تازه و نعنا استفاده نموده و آن را سرو نمایید. همچنین برای اینکه راحت تر بتوانید از آن ها استفاده کنید، روی هر میگو خلال دندان قرار دهید.

برای این غذا بهتر است که ظاهر میگو های شما حلزونی باشد به همین دلیل در هنگام شستشو روی هر بند انگشت های آن را برش ندهید، همچنین برای اینکه بوی ضُخم ندهد می توانید با لیمو و پیاز و زعفران آن را مزه دار کرده و در یخچال به آن استراحت دهید سپس آن را سرخ نمایید. اگر در هنگام مزه دار کردن به آن زعفران اضافه نمودید در هنگام سرخ کردن دیگر به میگو ها اضافه نکنید زیرا که مصرف بالای زعفران برای قلب ضرر دارد.

دسته بندی :  غذاهای خارجی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا