آموزش تهیه پودینگ با طعم موز
بی بی پز : این دسر میتواند با انواع میوهای فصل تهیه شود و طعم های متفاوت را تجربه نمایید. آرد سلف رایزینگ که در بخش مواد لازم این دسر مشاهده مینمایید ، آردی است که نیازی به تهیه جداگانه آن از فروشگاه را ندارید و در ادامه ، دستور تهیه این آرد به سادگی و در منزل ، آورده شده است. با طرز تهیه این دسر لذیذ آشنا شوید.
مواد لازم برای 4 نفر:
کره نرم شده 100 گرم
موز رسیده 2 عدد
شکر دانه ریز 1/2 فنجان
آرد سلف رایزینگ 1/2 فنجان
پودر دارچین 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
شیر 2 قاشق غذاخوری
پودر قند، سس تافی یا بستنی برای تزیین

آرد سلف رایزینگ:
- آرد سفید 1 پیمانه
- بکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
آرد سلف ریزینگ یا آرد سلف رایزینگ (self-rising flour) که ممکن است در برخی از دستورهای غذایی با آن روبرو شوید، ترکیبی است از آرد سفید و ماده ی دیگری که نقش عامل برآورنده را در آن دارد. این نوع آرد معمولاً از آرد سفید کم پروتئین تولید می شود که فرم و حالت کیک یا شیرینی مورد نظر را بهتر می کند. شما می توانید با دستور زیر به راحتی آرد سلف رایزینگ را به صورت خانگی تهیه کنید.
طرز تهیه: آرد سفید، بکینگ پودر و نمک را کاملا با هم مخلوط و الک کنید. به همین سادگی آرد سلف رایزینگآماده است.
طرز تهیه دسر:
کره را در ظرف پیرکس یا ظرف مناسب مایکروفر بریزید و به مدت 30 ثانیه در مایکروفر با بالاترین قدرت( 100%) قرار دهید تا کاملا آب شود. سپس ظرف را از مایکروفر خارج کنید. موزها را با پشت چنگال له کنید و به کره اضافه کنید. نصف یکی از موزها را برای روی پودینگ نگه دارید.
شکر، آرد، پودر دارچین، تخم مرغ و شیر را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. باقیمانده موز را حلقه حلقه کنید و روی پودینگ بچینید. سپس ظرف را مجددا داخل مایکروفر قرار دهید و با توان 100% به مدت 8 دقیقه بپزید تا پودینگ کمی پف کند و مغزپخت شود.
پودینگ را از مایکروفر خارج کنید؛ روی آن را با پودر قند، سس تافی یا بستنی تزیین کنید و بصورت گرم نوش جان کنید.