ثبت مشاور
» » آموزش طرز تهیه باقالی پلو خوشمزه با مرغ زعفرانی
آموزش رایگان نقاشی

آموزش طرز تهیه باقالی پلو خوشمزه با مرغ زعفرانی

تاریخ : 1399.05.25
نظرات : 0

بی بی پز : باقالی پلو ، یکی از غذاهای لذیذ است که با گوش یا مرغ و یا به تنهایی ، با ماست و یا سالاد شیرازی ، سرو می شود . پختن این غذا ، اصلا کار دشواری نیست و بخصوص اگر باقالی پخته شده داشته باشید ، حدود 2 ساعت زمان لازم دارید تا یک باقالی پلو با مرغ زعفرانی خوشمزه ، برای وعده نهار و یا شام داشته باشید . در ادامه با نحوه تهیه باقالی پلو با مرغ زعفرانی مجلسی را مطاله نمایید . 

 

آموزش باقالی پلو با مرغ زعفرانی


مواد لازم برای تهیه مرغ زعفرانی

 

سینه یا ران مرغ                    ۴ تا ۶ تکه پیاز خلالی۳ عدد متوسط
هویج                              ۲ عدد حلقه شده
سیر                               ۲ حبه
زعفران دم کرده غلیظ             ۳ قاشق سوپخوری
روغن مایع                        ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و دارچین      به میزان لازم

 


طرز تهیه مرغ زعفرانی 


در تابه مناسبی ، روغن بریزید .

 

خلالهای پیاز را کف تابه چیده و تکه های مرغ و هویج را روی پیازها بچینید .

 

نمک وفلفل و دارچین و حبه های سیر را اضافه کنید .

 

نصف لیوان آب اضافه کنید و چند دقیقه شعله را بالا نگه دارید سپس زیر تابه شعله پخش کن بگذارید .

 

آب که به جوش آمد ، شعله را کم کنید و با حرارت کم بگذارید خوب بپزد .

 

در اواخر پخت زعفران دم کرده را اضافه کنید و اجازه دهید پیازها کاراملی شوند و تکه های مرغ خوشرنگ و طلایی شوند .

 

نکته : در این روش هم مرغ می پزد و هم در آخر ، روغنی که در تابه هست کمی سرخ می شود .

 

 

طرز تهیه باقالی پلو خوشمزه 

 

باقالی ها را در ظرف مناسبی بپزید .

 

برنج را پس از اینکه خوب شستید ، داخل باقالی ریخته و اجازه دهید نیم پز شود . دقت کنید که آب کافی برای جوشیدن برنج ، داخل قابلمه باشد . به اندازه لازم ، نمک اضافه کنید .

 

پس از نیم پز شدن برنج ، مخلوط باقالی با برنج را آبکش کنید .

 

نان لواش ، بال مرغ ، سیب زمینی ، کاهو و یا هر مواد دیگری که برای ته دیگ انتخاب کرده اید را کف قابلمه قرار دهید و یک لایه مخلوط باقالی با برنج و روی آن شوید تازه یا خشک شده بریزید . به همین ترتیب ، لایه هایی از برنج ریخته و روی آن ، شوید بریزید . 

 

در پایان کار ، مخلوط کره و روغن یا فقط روغن را روی باقالی پلو بریزید و نصف استکان آب جوشیده سرد ، روی باقالی پلو بریزید . اجازه دهید تا خوب دم کشیده و آماده شود.

 

خورشت و باقالی پلو را می توانید در ظروف جداگانه و یا خورشت روی باقالی پلو ، سرو کنید .

 

 

نکته مهم 

می توانید از باقالی فریز شده برای پخت باقالی پلو استفاده کنید . پس از تهیه باقالی تازه و پاک کردن و گرفتن پوست های اضافی ، باقالی ها را در آب جوش بریزید و پس از اینکه پخت ، بلافاصله ، در آبی که چند تکه یخ داخل آن انداخته اید بریزید و پس از 5 دقیقه ، آب کش کنید و داخل کیسه های فریزر بریزید و پس از محکم کردن درب کیسه ، داخل فریزر قرار دهید . با این روش ، همیشه باقالی آماده دارید و برای مواقع اضطراری ، میتوانید به سهولت از آن استفاده کنید . نیم ساعت قبل از مصرف ، باقالی ها را از فریزر خارج کنید تا یخ انها باز شود .

 

 

 

دسته بندی :  غذاهای ایرانی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا