ثبت مشاور
» » روش طبخ پیتزا آمریکایی
آموزش رایگان نقاشی

سریال قورباغه

روش طبخ پیتزا آمریکایی

تاریخ : 1399.09.06
نظرات : 0

بی بی پز : پیتزای آمریکایی با خمیر و مواد رویه عالی ، پیتزایی خوشمزه تر از انواع پیتزاها است . خمیر را خودتان بصورت کاملا عالی می توانید تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید .

 

آموزش تهیه پیتزا آمریکایی


مواد لازم برای خمیر پیتزا آمریکایی

نمک ۵ گرم یا نصف قاشق غذاخوری
روغن ۳۰ گرم یا یک و نیم تا دو قاشق غذا خوری
مایه خمیر ۱۰ گرم یا یک قاشق غذاخوری سرپر
شکر ۵ گرم یا نصف قاشق غذاخوری
آب ۲۵۰ گرم یا یک پیمانه
آرد ۵۰۰ گرم یا ۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۵ گرم یا یک و یک چهارم قاشق چایخوری

 

 

مواد لازم روی پیتزا آمریکایی

 

سس کچاپ ، فرانسوی ، خردل ، سیر ، سس سفید از هر کدام یک قاشق که باید با هم ترکیب کنید .

پنیر پیتزا یک بسته متوسط

مواد گوشتی تفت داده شده ، شامل یک پیاز متوسط رنده شده ، مقداری نمک و فلفل و پودر سیر 

پنیر چدار ورقه ای یک بسته

سوسیس دودی رنده شده و مقداری کالباس ریز خرد شده ، بجای مواد گوشتی

فلفل دلمه ای یک عدد

قارچ چهار عدد درشت خرد شده

ذرت پخته  یک قاشق غذاخوری 

زیتون  به دلخواه

 

 

روش تهیه خمیر پیتزا آمریکایی


مایه خمیر و شکر و بیکینگ پودر و روغن و نمک را در آب ریخته هم میزنیم . می توانید مایه خمیر را ۱۵ دقیقه قبل ، با آب ولرم عمل بیاورید و سپس به سایر مواد اضافه کنید و ۲ دقیقه هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود. 


مواد را به آرد اضافه می کنیم هر چقدر آرد داشتیم ، نصف آن آب میریزیم . اگر مقدار آب دقیق باشد نیازی به اضافه کردن آب و آرد بیشتر نیست .


ده دقیقه روی میز ورز می دهیم و حتما با دست بهتر از دستگاه است و با حرارت دست خیلی خمیر بهتر می شود . اگر اندازه ها دقیق باشد خمیر نه شل است و نه سفت .

 

وقتی با چاقو برش بزنیم ، حباب هایی که تشکیل می شود مشخص می کند که خمیر آماده است .

 

روی خمیر را سلفون میکشیم و اجازه می دهیم ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت در دمای محیط استراحت کند .

 

سینی مورد نظر را مقدار کمی چرب میکنیم . 

 

خمیر را پهن می کنیم و اجازه میدهیم برای 10 دقیقه استراحت کند .

 

وقتی کمی حجم گرفت ، با چنگال سوراخ سوراخ میکنیم تا زیاد در فر پف نکند . 

 

سینی خمیر را در فر بگذارید تا خمیر نیم پز شود و ۵ دقیقه بعد از فر خارج کنید .

 

 

روش تهیه پیتزا آمریکایی

 

در حین خنک شدن ، سس ها را که با ترکیبی مساوی از همه آنها ، مخلوط کرده ایم را روی خمیر بمالید .

 

پنیر پیتزا را بریزید سپس مواد گوشتی را ریخته و یا کالباس ریز خرد شده به همراه سوسیس دودی رنده شده بریزید .

 

قارچ ، به هر اندازه که تمایل دارید ، درشت خرد کنید و روی مواد بریزید .

 

دوباره پنیر پیتزا بریزید و روی آن ، ذرت ، فلفل دلمه ای و چند عدد زیتون بریزید .

 

روی آنها چند ورقه پنیر چدار بگذارید و چند قطره آب بپاشید و داخل فر ، به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید و قرار دهید .

 

 

نوش جان

 

 

دسته بندی :  غذاهای خارجی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا