ثبت مشاور
» » آموزش طرز تهیه مانی پلو
آموزش رایگان نقاشی

آموزش طرز تهیه مانی پلو

تاریخ : 1399.04.17
نظرات : 0

بی بی پز : مانی پلو ، یکی از غذاهای محلی شهر دامغان در استان سمنان است .  مانی پلو با استفاده از مواد غذایی پر انرژی تهیه می شود .  مانی پلو فوق العاده لذیذ و رنگ و آب زیادی دارد و بسیار وسوسه برانگیز است .  مانی پلو ، این غذای محلی ، می تواند وعده ای برای نهار باشد و انرژی مورد نیاز شما تا پایان روز را تامین کند . در ادامه با مواد لازم مانی پلو و طرز تهیه مانی پلو آشنا شوید . شما میتوانید ترکیبات مانی پلوی خوشمزه را به سلیقه خود کمی تغییر دهید . مثلاً میتوانید کشمش را از مانی پلو حذف و مقداری خلال بادام به مانی پلو اضافه کنید . مانی پلو همراه با ته دیگ چرب و نرم و ماست یا سالاد عالی میشود .

 

آموزش تهیه مانی پلو

 

مواد لازم برای تهیه مانی پلو


برنج 3 پیمانه
لپه 1 پیمانه - دوساعت قبل از پخت ، بگذارید خیس بخورد .
زرشک 100 گرم
کشمش پلویی 200 گرم
رشته پلویی 200 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله 300 گرم
زعفران دم کرده 1/4 پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

 

 


مواد لازم برای ته دیگ مانی پلو


برنج پخته 1 پیمانه
ماست چکیده 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
کره برای چرب کردن کف قابلمه

 

 

 

طرز تهیه مانی پلو

پیاز را برای تهیه مانی پلو خلالی خرد کنید و در تابه مقداری تفت بدهید تا خوب سرخ شود . وقتی شروع به طلایی شدن کرد کمی زردچوبه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید تا ترد و طلایی شود .

 

گوشت خورشتی را برای تهیه مانی پلو اضافه کنید و روی شعله متوسط حرارت بدهید تا رنگ آن تغییر کند و دیگر صورتی رنگ نباشد .

 

کمی زردچوبه ، نمک و فلفل هم به گوشت اضافه کنید . پس از یکی دو دقیقه تفت دادن ، 2 پیمانه آب بریزید و درب تابه را بگذارید تا گوشت پخته شود .


لپه را که از قبل حداقل دو ساعت خیسانده و آبش را برای تهیه مانی پلو چند بار عوض کرده اید همراه با دو پیمانه آب و قدری نمک بپزید .

 

یک قابلمه را تا حدود 2/3 پر از آب کنید و بگذارید بجوشد . برنج شسته شده را در آب جوش بریزید . 3-4 دقیقه قبل از پخت کامل برنج رشته و لپه پخته و آبکش شده را به آن اضافه کنید . بعد از این که مواد دو سه دقیقه دیگر روی حرارت ماندند آنها را آبکش کنید .


کف قابلمه ، برای تهیه مانی پلو ، کره و مقداری روغن بریزید . روغن از سوختن کره جلوگیری میکند . مواد لازم ته دیگ مانی پلو یعنی ، یک پیمانه برنج ، دو قاشق ماست چکیده ، یک عدد تخم مرغ و دوقاشق زعفران دم کرده را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و به صورت فشرده کف قابلمه پهن کنید .توجه داشته باشید که مایه تهدیگ مانی پلو نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد.

 

برنج مخلوط را روی مواد تهدیگ بریزید و برای تهیه مانی پلو بگذارید دم بکشد.


کشمش و زرشک را جداگانه با کمی روغن برای تهیه مانی پلو تفت بدهید .

 

برنج دم کشیده را با زعفران مخلوط کنید و موقع کشیدن ، لا به لای آن زرشک و کشمش بریزید و مقداری را برای تزیین مانی پلو کنار بگذارید .

 

در پایان روی مانی پلو را با مخلوط گوشت و پیاز داغ ، کشمش و زرشک تزیین کنید .

 

 

نوش جان

 

دسته بندی :  غذاهای ایرانی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا