تبلیغ شما اینجا نیست!
» » آموزش تهیه سوپ سبزیجات و مرغ
آموزش رایگان نقاشی

دانلود رایگان سریال دل

Download Rhino Series

دانلود رایگان سریال مانکن

آموزش تهیه سوپ سبزیجات و مرغ

تاریخ : 1396.12.04
نظرات : 0

بی بی پز : آن سوپ با انواع مواد غذایی و سبزیجات مقوی ، بخصوص برای کودکان و سالمندان ، گزینه بسیار خوبی است و باید دقت داشته باشید که برای این گروه از افراد ، میزان فلفل و نمک را حذف یا کمتر نمایید. با طرز تهیه این سوپ آشنا شوید.

 

آموزش سوپ سبزیجات

مواد لازم: 


هویج ۶ عدد
کرفس ۶ شاخه
پیاز ۲ عدد
برگ بو  ۲ عدد
مرغ به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
کره کمی
سیر ۲ حبه
موسیر ۴ عدد
جعفری ۵ شاخه
اسفناج ۲۰۰ گرم
لیمو ۱ عدد

 

 

طرز تهیه:

 پیازها را خرد کنید.
به ۴ عدد دانه فلفل سیاه هم نیاز دارید.
پوست سیر و موسیر ها را جدا کنید و آن ها را ریز خرد کنید.
برگ های جعفری را جدا کنید. ساقه های جعفری را ریز خرد کنید.


برای تهیه آب مرغ، ۲ عدد از هویج و ۲ عدد از کرفس ها را بشویید و خرد کنید. آن ها را به همراه پیاز، برگ بو ها، دانه های فلفل، یک نوک انگشت نمک و تکه های مرغ در قابلمه ای بریزید. قابلمه را پر از آب کنید تا روی همه مواد را بپوشاند. آن را بجوشانید. حرارت را کم کرده و بگذارید مواد برای ۱ ساعت قل بزند. در میان پخت چندین بار، مواد سفید جمع شده روی سطح آب را بردارید و دور بریزید.
۲۰ دقیقه قبل از اینکه آب مرغ آماده شود، مواد سوپ را آماده کنید. هویج های باقیمانده رابشویید و پوست بگیرید، کرفس ها را هم بشویید. هر دوی مواد را به ابعاد نیم سانتی متری خرد کنید.
در قابلمه ای روی حرارت متوسط، در مقداری روغن زیتون، کره را آب کنید. سیر، موسیر و ساقه های خرد شده ی جعفری را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید، تا نرم شوند ولی تغییر رنگ ندهند. کرفس و هویج را به آن ها اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر بپزید.
هنگامی که آب مرغ آماده شد، مرغ (استخوان ها و تمامی تکه های مرغ ) را از آن خارج کنید و کنار بگذارید. آب مرغ را از صافی رد کنید و به ترکیب سبزیجات اضافه کنید. آن را بجوشانید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید برای ۲۰ دقیقه قل بزند. در این مرحله می توانید سبزی های فصل و دلخواهتان را هم به سوپ اضافه کنید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه دیگر بپزند. در دقایق آخر اسفناج را اضافه کنید.
برای پایان کار آب لیمو را در سوپ بچکانید، سوپ را بچشید و در صورت لزوم به آن نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
برای سرو، سوپ را در ظرف های مورد نظرتان بریزید، از تکه های مرغ روی آن ها قرار دهید، بر رویشان جعفری خرد شده و مقداری فلفل سیاه بپاشید.


 

دسته بندی :  غذاهای ایرانی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا