تبلیغ شما اینجا نیست!
» » آموزش طرز تهیه مافین پنیر و جعفری
آموزش رایگان نقاشی

دانلود رایگان سریال مانکن

آموزش طرز تهیه مافین پنیر و جعفری

تاریخ : 1398.05.08
نظرات : 0

بی بی پز : این مافین های پنیر و جعفری لذیذ ، اغلب مورد توجه کودکان و بزرگسالان است و می توان از مافین پنیر و جعفری به عنوان غذایی کامل و در وعده های صبحانه ، نهار و شام یا به عنوان میان وعده و یا خوراکی ، برای مسافرت و پیک نیک استفاده کرد . ارزش غذایی بالا و  زمان اندک برای پخت مافین پنیر و جعفری ، امتیازی بزرگ برای مصارف گوناگون از این مافین های پنیری است. در ادامه با مواد مورد نیاز و طرز تهیه این مافین های پنیر و جعفری سالم و لذیذ ، آشنا شوید. 

 

آموزش روش تهیه مافین پنیر و جعفری

 

 

مواد لازم برای تهیه مافین پنیر و جعفری:

 

آرد                یک فنجان

نمک              نصف قاشق چای‌ خورى

تخم مرغ          یک عدد

شیر              یک و یک دوم فنجان

پنیر پارمسان     یک چهارم فنجان

جعفرى           دو قاشق غذاخورى ریز خرد شده

روغن             دو قاشق غذاخورى 

 

روش تهیه مافین پنیر و جعفری

 

* در کاسه ای ، آرد و نمک را ریخته و با هم مخلوط کنید.

* در ظرفی جداگانه ، تخم مرغ و شیر را با هم خوب ترکیب کنید.

* ترکیب تخم مرغ و شیر را به کاسه آرد و نمک اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی ، خوب مواد را با هم ترکیب کنید . ( باید مواد      مافین پنیر و جعفری کاملا یکدست باشند .)

* این کاسه را که حاوی ترکیب آرد ، نمک ، تخم مرغ و شیر است را با یک دستمال پوشانده و در دمای اتاق ، به مدت 30 دقیقه ،        برای تهیه مافین پنیر و جعفری استراحت دهید.

پس از 30 دقیقه ، جعفری و پنیر را اضافه و خوب با مواد داخل کاسه ترکیب کنید.  

* فر را با دماى ٢٠٠ درجه سانتیگراد روشن کرده و سپس سینی مخصوص مافین ( سینی 6 یا 12 عددی مافین ) را با قلم ، به خوبی    روغن بمالید و بدون مواد و خالی ، به مدت 5 تا 7 دقیقه در فر قرار میدهیم. ( نیازی به گرم کردن فر از قبل نیست. )

پس از داغ شدن سینی مافین ، مواد مافین پنیر و جعفری را داخل سینی مافین ( داخل هر کدام از جای مافین های 12 یا 6 تایی      سینی ) ریخته و به مدت 15 تا 20 دقیقه ، برای مافین پنیر و جعفری ،داخل فر قرار می دهیم.

هنگامی که مافین های پنیر و جعفری ، به رنگ طلایی تغییر رنگ دادند ، مافین پنیر و جعفری شما آماده است.

 

ارزش غذایی و فواید جعفری :

 

جعفری یک منبع بسیار خوب ویتامین A، ویتامین K، ویتامین C، ویتامین E، نیاسین، ویتامین B6، ویتامین B12، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، روی و مس. همچنین برگ جعفری حاوی کربوهیدرات، چربی و پروتئین می باشد.به علاوه جعفری منبع غذایی خوبی از آهن و اسیدفولیک است. طبع جعفری گرم و خشك است. ویتامین ها (A، C، K، فولات و نیاسین)، مواد معدنی و آنتی اکسیدان موجود در جعفری در تقویت ایمنی بدن نقش به سزایی دارند. ویتامین A به طور مستقیم بر روی لنفوسیت ها یا سلول های سفید خون تاثیر می گذارد و عملکرد آن ها را افزایش می دهد. کلروفیل موجود در جعفری، دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است. مطالعات نشان داده اند که جعفری دارای خواص آنتی اکسیدانی و خواص ضد باکتری است و منبع خوبی برای استفاده از آن به عنوان داروهای خانگی می باشد.

 

جعفری برای این موارد مفید است:

 

# کمک به کاهش وزن

# کمک به درمان بیماریهای گوارشی : مقوی معده، هضم‌کننده غذا، بادشکن و صفرابر است.

# خواص قوی آنتی اکسیدانی

# از بروز سکته های قلبی و مغزی پیشگیری میکند و آنها را به نحو چشمگیری کاهش میدهد

# دارای خواص ضد سرطان

# از بروز پوکی استخوان پیشگیری میکند

# مدر و پیشگیری کننده از سنگ کلیه و مجاری ادراری

# کاهش و رفع اختلالات شایع قاعدگی

# پیشگیری و حفاظت در برابر آرتریت روماتوئید

# کمک به زیبایی و حفظ شادابی پوست : لک و جوش صورت را کاهش داده و با استفاده طولانی ، آن ها را کاملا از بین می برد و       همچنین پوست را شفاف می‌کند. 

پیشگیری از بوی بد دهان : با جویدن روزانه برگهای جعفری و بیرون انداختن آنها و خوردن یک عدد سیب پس از آن

کاهش دهنده تب

درمان و رفع بیماریهای ریوی 

پیشگیری و درمان پروستات

درمان گزیدگی زنبور

پیشگیری و درمان گواتر

درمان سرخک

درمان آسم

کمک به بلند شدن قد کودکان و افراد در سنین قبل از 25 سالگی

درمان بیماریهای کبد و طحال

درمان کم خونی : موجب افزایش جذب آهن مواد غذایی ، توسط خون می شود

درمان شب کوری و ضعف بینایی

تقویت اعصاب با خوردن ساقه جعفری

 

نکات طلایی و مهم در زمینه استفاده از سبزی جعفری

 

# جعفری را در پایان پخت به غذا اضافه کنید تا خواص آن از بین نرود.

در دوران بارداری و شیر دهی ، به مقدار کم از جعفری استفاده کنید زیرا موجب انقباضات رحمی شده و در هر مرحله ای از  بارداری خطر ناک است.

در برخی افراد ، احتمال حساس شدن پوست در برابر نور آفتاب را موجب می شود که بهتر است حتما از کرم های ضد آفتاب     استفاده کنید و اگر موجب خارش و سوزش پوست ( براثر استفاده بیش از اندازه جعفری ) شدید ، برای مدتی ، از این سبزی           استفاده نکنید.

افراط و زیاده روی در استفاده بیش از حد از جعفری ، موجب کند شدن جریان خون و همچنین تحریک اعصاب می شود که         بسیار مضر خواهد بود.

دسته بندی :  غذاهای ایرانی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا