تبلیغ شما اینجا نیست!
» » آموزش مراحل تهیه برنجک در منزل بصورت تصويري
آموزش رایگان نقاشی

دانلود رایگان سریال مانکن

آموزش مراحل تهیه برنجک در منزل بصورت تصويري

تاریخ : 1398.05.02
نظرات : 0

بی بی پز : یکی از تنقلات بسیار پر کاربرد که مخاطبان بیشماری با رده های سنی متفاوت دارد ، برنجک است که به عنوان تنقلات و خوراکی برای مراسم و رسومات گوناگون استفاده می گردد. از این مراسم ها میتوان به مراسم شب یلدا ، چهارشنبه سوری،و حتی در ایام عید نوروز و کریسمس هم اشاره کرد. همچنین این نوع تنقلات و خوراکی ها برای تغذیه مدرسه و مهد کودک کودکان نیز بسیار مناسب است و بخصوص هنگامی که در منزل اقدام به تهیه آن نمایید ، دیگر نگران موارد بهداشتی برای تهیه این نوع از تنقلات نخواهید بود. برنجک به علت از دست دادن سبوس و کاهش ویتامین خواص خاصی ندارد و برای افراد ضعیف که به دنبال جبران کالری های از دست رفته خود هستند، بسیار سودمند است. در ادامه با طرز تهیه این خوراکی آشنا شوید.

 

 

 

آموزش رایگان طرز تهیه برنج پفی در منزل

مواد لازم برای تهیه برنجک در منزل

برنج پخته شده      یک پیمانه

        روغن سرخ کردنی   به مقدار مورد نیاز

      نمک                 به میزان دلخواه

 

     روش تهیه برنجک بو داده در منزل

  1. برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک به مدت 3 تا 4 ساعت خیس کنید. برنج را با میزان مناسبی آب و نمک پخته و آبکش کنید. (توجه داشته باشید که برنج حتما نرم باشد تا خوب پف کند.) همچنین میتوانید با استفاده از رنگ خوراکی ، پس از پختن برنج ، در ظروف جداگانه ای برنج های رنگی آماده و بعد اجازه دهید تا خشک شوند.
  2. اجازه دهید تا برنج کاملا خشک شود . معمولا 24 ساعت زمان دادن برای این منظور بهتر است. میتوانید روی یک پارچه تمیز نخی ، برنجها را ریخته و خشک کنید. (اگر در آفتاب خشک کنید ، بیشتر پف خواهند کرد.)

 

  1. حالا برنج خشک شده را داخل روغن داغ ( حتما روغن داغ باشد ) که توری ریز سرخ کردن در آن قرار داده اید ریخته و هنگامی که برنج ها پف کردند ، و قبل از اینکه تغییر رنگ دهند ،آنها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود. روغن کنجد ، میتواند گزینه انتخابی برای تهیه برنجک باشد. ( حتما هر رنگ را بصورت جداگانه در روغن سرخ کنید)
  2. با استفاده از نمک یا شکر ، برنجک های آماده را مزه دار کنید.

     

    چند نکته مهم در طرز تهیه برنجک یا برنج بوداده

     

    - مدت زمان لازم برای پخت و تهیه برنجک بین 15 تا 25 دقیقه است.

    - نمکی که برای تهیه برنجک استفاده می کنید، بهتر است که بدون ید و ماسه ای باشد.

    - میتوانید از برنج های باقی مانده قابلمه غذا استفاده کنید.

    - برنجک یک غذای عالی برای کودکان و تغذیه ای مناسب برای مدرسه ، جشنهای تولد ، تعطیلات و شب یلدا است.

نوش جان

 

 

جستجوهای مربوط به برنجک

,خواص برنجک,فیلم اموزش برنجک,طرز تهیه برنجک خوشمزه,روش ساخت برنجک در خانه,,خرید برنجک,برنجک رنگی,طرز تهیه عدس برشته با برنجککالری برنجک,بعضی از مواد غذایی هستند که شاید ارزش غذایی زیادی نداشته باشند، اما می توان از آن ها به عنوان یک میان وعده در عصر دل انگیز همراه با خانواده نوش جان کرد. برنجک یکی از همین نوع خوراکی ها است که علی رغم داشتن ارزش غذایی کم،  به عنوان یک میان وعده یا تنقلات مورد استفاده در بیشتر خانواده ها قرار می گیرد. طرز تهیه برنجک خیلی ساده است و نیازی به هزینه بالا اصلاً ندارد؛ ولی برای اینکه بتوانید یک برنجک خیلی خوشمزه تهیه کنید، لازم است تا نکاتی را بدانید برنجک را از دانه های برنج تهیه می کنند؛ یعنی دانه های برنج را بعد از انجام یک سری فعالیت ها که ادامه خواهیم گفت، بو می دهند. در خصوص اینکه از چه نوع برنجی استفاده کنید، لازم نیست که حساسیت زیادی روی آن خرج دهید؛ اما اگر به دنبال طرز تهیه برنجک خوشمزه هستید، استفاده از دانه های برنج ایرانی را پیشنهاد می کنیم. به عبارتی دیگر اگر از دانه های بلند خارجی استفاده کنید، دانه های برنجک به صورت قد کشیده می شود و اگر برنج ایرانی قد کوتاه استفاده کنید، دانه های برنجک به صورت کوچک و تپل تر سرخ می شوند.برنجک از جمله مواد خوراکی است که جز دسته تنقلات محسوب نمی شوند؛ اما از آنجا که ظاهری پفکی دارد، بیشتر مورد توجه کودکان قرار می گیرد و حتی بعضی از خانواده ها هم آن را با تنقلات و آجیل ها برای مصرف مخلوط می کنند.اصولاً برنجک را همراه با گندمک مصرف می کنند و این دو را در یک کاسه بزرگ مخلوط می کنند. طرز تهیه برنجک به دو صورت انجام می شود:- روش خانگی که با همان دانه های برنج است.- روش صنعتی که در آن از ترکیب آرد برنج و بلغور ذرت به همراه روغن، پودر پنیر و نمک تهیه می شود.از آنجا که در طرز تهیه برنجک از روغن استفاده می شود، ممکن است که کمی پرکالری و مضر به نظر بیاید؛ اما اگر در تهیه آن از مواد و روغن ارگانیک استفاده کنید، نه تنها هیچ ضرری ندارد بلکه می تواند برای افرادی که دارای اسهال هستند، مورد استفاده قرار بگیرد. از آن جا که در طرز تهیه برنجک،  دانه های برنج نقش اصلی را دارند، برای همین خواصی را که در برنج هم هست، در برنجک تا حدی می توان یافت و همچنین می تواند به عنوان یک میان وعده برای سیرکردن یا گرفتن ته دل به حساب آورد؛ فقط نکته ای که باید در نظر داشته باشید، این است که در مصرف آن به هیچ وجه زیاده روی نکنید.Roasted rice

 

 

دسته بندی :  آجیل و تنقلات

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا