آموزش تهیه خامه ترش
تاریخ : 1396.12.03
نظرات : 0
بی بی پز: خامه ترش به عنوان سس برای کیک و شیرینی و یا انواع غذاهای گوشتی و همینطور سیب زمینی و انواع سبزیجات استفاده می شود که به آنها طعمی لطیف و لذیذ می بخشد. در ادامه با طرز تهیه این نوع سس آشنا شوید.
مواد لازم :
خامه یک لیوان
ماست پر چرب یک لیوان
طرز تهیه:
1 لیوان ماست را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس 1 لیوان خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از اینکه داغ شد از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید.
نکته ها :
بهتر از ماست پر چرب و غلیظ برای تهیه خامه ترش استفاده کنید ، دقت کنید که سس نجوشد و فقط داغ شود ( داغ به اندازه ای که دست تان را نسوزاند ) ، خامه ترش تا 1 هفته داخل یخچال قابل نگهداری و مصرف میباشد.
نوش جان
فیلم و سریال تصادفی
دسته بندی : انواع دسر