جستجو

رژیم درمانی
منو و سفارش غذا

محصولات بی بی پز

سفارش انواع گیفت و هدایا

آموزش طرز تهیه تبوله عدس

تاریخ : 1396.12.02
نظرات : 0

بی بی پز: تبوله یک سالاد عربی است که با انواع حبوبات بخصوص نخود تهیه و سرو می شود و گاها به عنوان یک غذای کامل استفاده می شود. در این بخش تبوله عدس را برای علاقمندان به تنوع غذایی قرار داده ایم که در ادامه با روش تهیه آن آشنا خواهید شد.

 

آموزش طبخ تبوله

مواد لازم 

 


عدس 200 گرم
پیازچه 1 دسته
گوجه گیلاسی 200 گرم
جعفری تازه 1 دسته
نعنای تازه 1 دسته
روغن زیتون به میزان لازم
لیمو ترش بزرگ 1 عدد

 

طرز تهیه:


عدس ها را بشویید و با مقدار مناسب آب و نمک بپزید. زمان پخت عدس بسته به نوع عدس و … می تواند بین 30 الی 60 دقیقه متغیر باشد. سپس عدس های پخته را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.
آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.

دسته بندی :  انواع سالاد

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

تلفن
واتس آپ