ثبت مشاور
» » آموزش طرز تهیه بورانی اسفناج
آموزش رایگان نقاشی

آموزش طرز تهیه بورانی اسفناج

تاریخ : 1399.03.24
نظرات : 0

بی بی پز : بورانی اسفناج ، به عنوان یک پیش غذای سالم و یا یکی از میان وعده ها و در بسیاری مواقع ، به عنوان یک شام سبک ، سرو می شود . بورانی اسفناج ، به راحتی قابل تهیه است و با مواد تشکیل دهنده خود ، برخی از نیازهای جسمی روزانه افراد را تامین کرده و برای سلامتی ، بسیار مفید است. در ادامه با مواد مورد نیاز بورانی اسفناج و طرز تهیه بورانی اسفناج ، آشنا شوید .

 

آموزش تهیه بورانی اسفناج

 

 

مواد لازم برای تهیه بورانی اسفناج


سیر ۲ حبه
اسفناج ۱ کیلوگرم
ماست چکیده ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۴ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

 

روش تهیه بورانی اسفناج


پوست سیر ها را جدا کرده و می شوییم و ریز ریز برای بورانی اسفناج خرد می کنیم .

 

اسفناج ها را پاک می کنیم . برای پاک کردن اسفناج ، فقط لازم است تا در دسته اسفناجی که تهیه می کنیم ، بدنبال اضافات و علف های هرز باشیم و برگ ها را از ساقه جدا نکرده و فقط قسمت های خراب شده یا خشکیده و یا چسبیده به ریشه را با چاقو می بریم و در قابلمه ای پر از آب برای ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا اگر خاک لابه لای اسفناج ها هست کامل از بین برود و بعد تمیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها برای بورانی اسفناج خارج شود.

 

اسفناج ها را برای بورانی اسفناج ریز خرد و یا میکس می کنیم .

 

قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم و اسفناج و سیر را داخل آن می ریزیم و شروع می کنیم به تفت دادن مداوم و نمک و زردچوبه روی اسفناج ها می پاشیم و مجددا تفت می دهیم تا اگر اسفناج ها آب دارند آب آن ها کاملا تبخیر شود و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا مخلوط اسفناج و سیر به مرور زمان برای بورانی اسفناج خنک شوند .

 

ماست را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و کمی نمک ، فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و گردوهای خرد شده را نیز داخل ماست می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و در آخر اسفناج و سیر خنک شده را نیز برای بورانی اسفناج اضافه می کنیم .

 

خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا اسفناج ها کاملا به ماست آغشته شوند .

 

بورانی اسفناج آماده شده را در ظرف مورد نظر برای بورانی اسفناج می ریزیم و مقداری ماست چکیده را برای تزئین بورانی اسفناج ، با قیف با ماسوره شکوفه زنی ، روی سطح بورانی اسفناج ، شکوفه میزنیم . با اضافه کردن مقداری زعفران دم کرده و یا آب لبو یا آب اسفناج ، میتوانید شکوفه های رنگی و برگ برای شکوفه ها ، روی سطح بورانی اسفناج ، قرار دهید و زیبایی خیره کننده ای را به آن ببخشید .

 

 

نوش جان

 

دسته بندی :  غذاهای ایرانی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا