جستجو

رژیم درمانی
منو و سفارش غذا

محصولات بی بی پز

سفارش انواع گیفت و هدایا

آموزش طرز تهیه ته چین فیروزکوهی

تاریخ : 1399.08.30
نظرات : 0

بی بی پز : ته چین ، از جمله غذاهایی است که در اغلب نقاط ، به روش های متفاوتی ، سرو می شود و عامه پسند است . در این بخش ، نحوه طبخ ته چین به سبک فیروز کوه را ارائه نموده ایم .

 

 

آموزش تهیه ته چین فیروزکوهی خوشمزه و اصیل

 

 

مواد اولیه ته چین فیروزکوهی

 


برنج چهار پیمانه


سبزی‌پلویی ۵۰۰ گرم


گوشت گوسفندی سردست ۲۵۰ گرم


چغندر یک تا دو عدد


هویج دو عدد


قیسی زردآلو نصف پیمانه


پیاز یک عدد


گَردِ لیمو دو قاشق غذاخوری


روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه ته چین فیروزکوهی

 


گوشت را شسته و در صورت دلخواه به صورت یک تکه یا خرد شده در می‌آوریم.


پیاز را خرد کرده و گوشت را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.


فلفل و زردچوبه را به گوشت افزوده و به اندازه دو لیوان آب به آن اضافه کرده و می‌گذاریم پس از جوش آمدن با حرارت ملایم نیم‌پز شود.


برنج را خیس کرده و آبکش می‌کنیم. چغندر را پوست گرفته، حلقه‌حلقه برش می‌دهیم.


هویج را هم به شکل مورب برش می‌زنیم. قیسی را شسته و خیس می‌کنیم.


مقداری روغن کف قابلمه ریخته، به اندازه یک کفگیر روی آن برنج می‌ریزیم.


گوشت نیم‌پز را قرار داده، روی آن گرد لیمو می‌پاشیم.


چغندر و هویج را روی گوشت قرار می‌دهیم، سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج می‌ریزیم تا موادمان به صورت لایه‌ای درون قابلمه ریخته شود.


قیسی‌ها را درون کمی روغن تفت داده، روی برنج می‌ریزیم و به اندازه دو تا سه قاشق روغن روی برنج ریخته و آن را دم می‌کنیم.

 

 

نوش جان

دسته بندی :  غذاهای ایرانی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

تلفن
واتس آپ