جستجو

رژیم درمانی
منو و سفارش غذا

محصولات بی بی پز

سفارش انواع گیفت و هدایا

آموزش ژله هنوانه سه بعدی برای شب یلدا

تاریخ : 1399.09.24
نظرات : 0

بی بی پز : این ژله ، علاوه بر شب یلدا ، در کل طول سال ، کاربرد داره و زیبایی خاصی به میز و سفره غذا میده . اصلا درست کردنش سخت نیست . فقط باید حوصله داشته باشین تا موفق بشین .

 

آموزش ژله هندوانه سه بعدی

 

مواد لازم برای ژله هندوانه سه بعدی 

 

ژله قرمز ( از ژله توت فرنگی یا انار یا آلوئه ورا با رنگ خوراکی قرمز استفاده کنید .)

 

ژله سفید ( از ترکیب شیر و خامه با ژله بدست میاد و یا میتونید از ژله بستنی استفاده کنید )

 

ژله به رنگ سبز ( میتونید از ژله طالبی یا نعنا یا آناناس استفاده کنین و یا از آلوئه ورا استفاده کنید و برای سبز بودنش ، از رنگ خوراکی سبز استفاده بکنید .)

 

چیپس شکلات مقداری

 

ظرف مناسب با کف صاف

 

 

 

اول از همه ، سه تا ظرف با اندازه های متفاوت ، که حدودا از کف و اطراف ، با ظرف قبلی خودش ، سه سانت تفاوت داشته باشه و از هر طرفش سه سانت از ظرف قبلی بزگتر باشه ، آماده کنید . البته برای قسمت سبز رنگ ، میتونید از ظرفی بزرگتر از ظروف قبلی ، که کف ظرف حالت گرد و منحنی باشه ، استفاده کنید تا شبیه هندوانه واقعی از وسط نصف شده بشه .

 

 

آماده کردن قسمت قرمز ژله هندوانه سه بعدی 

 

ژله قرمز را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت کتری و غیر مستقیم ، به روش بن ماری حل کنید و بعد از حل شدن ، اجازه بدید خنک بشه .

 

5 قاشق غذاخوری شیر که به دمای محیط رسیده رو باهاش ترکیب کنید و هم بزنید تا مات بشه .( میتونید از 5 قاشق بستنی نرم شده یا خامه هم بجای شیر استفاده کنید .)

 

داخل ژله ، چند چیپس شکلات بریزید تا دانه های هندوانه هم مشخص شوند .

 

حالا داخل ظرف کوچکتر را یک کمی با روغن ، چرب کنید . داخلش مایع ژله قرمز که آماده کردید را بریزید .

 

داخل یخچال بگذارید تا سفت بشه و خودشو بگیره .

 

وقتی کاملا سفت شد ، داخل یک بشقاب ، یک کیسه فریزر ، پهن کنید و با قرار دادن بشقاب حاوی کیسه ، بصورت وارونه روی ظرف ژله قرمز ، ژله را برگردانید .

 

در یخچال بگذارید تا ژله سفید ، به روش زیر ، آماده شود . نایلون را جدا نکنید .

 

 

آماده کردن قسمت سفید ژله هندوانه سه بعدی 

 

یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آبجوش به روش بنماری حل کنید و پس ازخنک شدن یک لیوان بستنی وانیلی نرم شده به آن اضافه کنید .

 

داخل ظرف وسط که بزرگتر از ظرف ژله قرمز و کوچکتر از ظرف ژله بزرگ است را چرب کنید .

 

در کف ظرف ، مقداری از مایع سفید بریزید تا حدود 2 سانتی متر از کف ظرف را بپوشاند . 

 

داخل یخچال بگذارید و اجازه بدهید سفت شود .

 

وقتی آماده شد ، ژله قرمز را با احتیاط ، روی ژله سفید بگذارید و توجه کنید تا از اطراف ظرف ، به یک اندازه خالی باشد . 

 

کیسه فریزر را از روی ژله قرمز بردارید .

 

حالا بقیه مواد سفید را در قسمت های اطراف ژله قرمز و فضای خالی ، بریزید .

 

در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود .

 

وقتی آماده شد ، 5 دقیقه اجازه دهید تا در بیرون ازیخچال بماند و بعد با کارد تیز و باریک ، اطراف ژله را از ظرف به آرامی جدا کنید و داخل یک بشقاب ، یک نایلون فریزر پهن کنید و بشقاب حاوی نایلون را وارونه روی ژله بگذارید و ژله را برگردانید . 

 

ظرف ژله را داخل یخچال بگذارید تا ژله سبز آماده شود . نایلون را جدا نکنید .

 

 

آماده کردن قسمت سبز ژله هندوانه سه بعدی 

 

حالا ژله سبز را آماده کنید . یک بسته پودر ژله را برای قسمت سبز ، با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت کتری و غیر مستقیم ، به روش بن ماری حل کنید .

 

اجازه بدید خنک بشه . حالا 5 قاشق غذاخوری شیر که به دمای محیط رسیده رو با هاهاش ترکیب کنید و هم بزنید تا مات بشه .( میتونید از بستنی یا خامه هم بجای شیر استفاده کنید .)

 

کف ظرفی که به اندازه 3 سانت از ظروف قبلی پهن تر باشه و عمیق تر ،  کمی روغن بمالید .

 

حدود 3 سانتی متر از کف ظرف را با ژله سبز رنگ ، پر کنید و بگذارید در یخچال تا ژله ، خودشو بگیره . 

 

وقتی آماده شد ، حالا ژله های آماده قبلی رو آرام ، روی قسمت سبز رنگ کف ظرف بگذارید و دقت کنید تا از اطراف ، اندازه خالی بودن کناره ظرف ، یکسان باشه .

 

نایلون فریزر را از روی ژله ها بردارید .

 

حالا بقیه ژله مایع سبز رنگ رو در قسمت های خالی اطراف ژله سفید و قرمز میریزیم و دوباره تو یخچال میگذاریم تا کاملا خودشو بگیره .

 

وقتی سفت شد ، از یخچال درمیاریم و تا 5 دقیقه با ژله کاری نداشته باشید .بعد از 5 دقیقه ، ابتدا اطراف ژله رو با یک کارد نازک و تیز ، ازلبه ها جدا میکنیم و بعد ظرف یا دیس یا بشقاب مورد نظرمون رو روی ظرف ژله میگذاریم و با برعکس کردن ژله ، روی ظرف ، اونو از ظرف خارج میکنیم .

 

 

 

نکته

میتونید با خامه فرم گرفته ، اطراف ژله رو تزئین کنید یا ساده و شیک ، استفاده کنید .

 

مقدار آب را زیاد نکنید تا ژله ها کاملا سفت بشن و وقتی برش میزنید ، زیبا برش بخورند .

 

نوش جان

دسته بندی :  انواع دسر

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

تلفن
واتس آپ