ثبت مشاور
» » آموزش پخت خورشت مرغ هندی
آموزش رایگان نقاشی

آموزش پخت خورشت مرغ هندی

تاریخ : 1396.12.09
نظرات : 0

بی بی پز : غذاهای هندی ، با ادویه فراوان ، متفاوت ترین انواع غذا بشمار می آیند که میتوان بنا بر ذائقه هرفرد ، میزان ادویه جات آن را کم یا زیاد کرد. خورشت مرغ هندی ، یکی از این غذاها است که می توانید با کم و زیاد کردن ادویه جات و فلفل آن ، از طعم دلپذیرش لذت ببرید. در ادامه با طرز تهیه این غذا و 2 نوع ادویه آشنا شوید.

 

آموزش غذای هندی

مواد اولیه 

کره : یک پیمانه کره به قطعات کوچک خرد شده باشد

پیاز : 1 عدد خرد شود

سیر : 1 عدد خرد شود

رب گوجه فرنگی : 425 گرم

خامه سنگین : 3 پیمانه

نمک : 2 قاشق چای خوری

فلفل هندی : 1 قاشق چای خوری

گرم مصلا (نوعی ادویه هندی) : یک قاشق غذاخوری


تهیه گرم مصلا

زیره سبز : 1 قاشق غذاخوری

گشنیز : یک و نیم قاشق چای خوری

هل : یک و نیم قاشق چای خوری

فلفل سیاه : یک و نیم قاشق چای خوری

دارچین : یک قاشق چای خوری

میخک : یک دوم قاشق چای خوری

جوز هندی : یک دوم قاشق چای خوری

تمامی مواد بالا را جهت تهیه گرم مصلا با یکدیگر مخلوط کرده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید."

سینه مرغ بدون استخوان و پوست : 680 گرم به تکه های کوچک خرد کنید

روغن گیاهی : 2 قاشق غذاخوری

تندوری مصلا (tandoori masala) : 2 قاشق غذاخوری

تهیه مصلا تندوری 

گشنیز : 2 قاشق غذاخوری

زیره : یک و نیم قاشق غذاخوری

پودر سیر : یک قاشق چای خوری

زنجبیل : 1 قاشق چای خوری

میخک : 1 قاشق چای خوری

پوست جوز هندی : 1 قاشق چای خوری

ذغال اخته : 1 قاشق چای خوری

دارچین : 1 قاشق چای خوری

فلفل سیاه : 1 قاشق چای خوری

هل : 1 قاشق چای خوری

جوز هندی : یک دوم قاشق چای خوری

تمامی مواد ذکر شده را با یکدیگر مخلوط کنید و در یک ظرف در دار محافظ هوا نگهداری کنید."


طرز تهیه 

تهیه یک غذایی هندی در صورتی که تمامی مواد و ادویه های لازم را از قبل آماده داشته باشید کار ساده ایست. در اصل همانطور که میدانید غذاهای هندی به پرادویه بودن معروند و ادویه ها و چاشنی هایی که در تهیه این غذاها استفاده می شود واقعا طعم به خصوصی به آن ها میبخشد که البته لاطم به ذکر است که این طعم های مختلف همیشه برای ایرانیان قابل تحمل نبوده و عده زیادی از افراد هستند که نمیتوانند حتی بوی این ادیوه ها را تحمل کنند چه برسد که بخواهند از این غذاها میل نمایند.

بهتر است دست به کار شویم و مرغ کره ای هندی خود را بیش از این معطل نگذاشته و آن را آماده کنیم.

زمان لازم برای تهیه این وعده غذایی 1 ساعت می باشد که 15 دقیقه اول آن در صورتی که تمامی مواد را از قبل آماده داشته باشید صرف خرد کردن و تهیه مواد اولیه به ابعاد و مقادیر لازم می شود.

فر را در دمای 375 فارنهایت و یا همان 190 درجه سانتی گراد آماده کنید. بر روی یکی از شعله های متوسط گاز مقداری از کره را درون یک قابلمه آب کنید. سیر و پیاز را درون آن تفت دهید. در حدود 15 دقیقه این عمل را ادامه دهید تا پیاز ها به رنگ قهوه ای تیره درآیند.

در همین لحظه ماهی تابه و یا تابه مخصوص پخت و تهیه سس هایتان را بر روی یکی از شعله های گاز که حرارت آن متوسط رو با بالا استف قرار دهید و مابقی کره را درون آن بریزید. سپس سس گوجه فرنگی یا همان رب خود را به همراه خامه سنگین، نمک، فلفل هندی و گرم مصلا به آن اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشد و اصطلاحا قل قل کند. سپس شعله را تا کمترین حد ممکن پایین آورید. درب ظرف را گذاشته و سی دقیقه اجازه دهید بجوشد. سپس مواد را به قابلمه حاوی سیر و پیاز انتقال دهید.

در مدت زمانی که سس در حال جوشیدن است، تکه های مرغ را به روغن گیاهی آغشته کنید. سپس آن ها را با تندوری مصلا طعم دار کرده و باقی تندوری مصلا را به همراه روغن گیاهی بر روی برگه و کاغذ مخصوص فر اسپری کنید.

سینی حاوی مرغ ها را درون فر قرار دهید و تا زمانی که داخل آن ها دیگر صورتی نباشد اجازه دهید درون فر بماند. حدود 12 دقیقه. پس از آن که عملیات پخت و پز در فر به پایان رسید ، مرغ ها را به قابمله حاوی سس و سیر و پیاز انتقال دهید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد. سپس می توانید مرغ کره ای هندی خود را سرو کنید. به خاطر داشته باشید می توانید این وعده غذایی را به همراه برنج هندی و یا برنج ایرانی سرو کنید.

دسته بندی :  غذاهای خارجی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا