جستجو

رژیم درمانی
منو و سفارش غذا

محصولات بی بی پز

سفارش انواع گیفت و هدایا

آموزش طرز تهیه خورشت چغرتمه

تاریخ : 1399.04.04
نظرات : 0

بی بی پز : خورشت چغرتمه ، از غذاهای محلی استان گیلان است که معمولا در وعده شام سرو می شود و به علت دارا بودن پیاز و استفاده از آبلیمو و یا آب نارنج ، طعمی سازگار با ذائقه اکثر افراد را دارد . حدودا 80 دقیقه ، از زمان شروع کار تا هنگام سرو چغرتمه ، زمان نیاز دارید و یکی ازغذاهای فوری بشمار می آید . 

 

 

آموزش تهیه خورشت چغرتمه

مواد لازم برای تهیه خورشت چغرتمه گیلانی برای 2 نفر

مرغ متوسط 1 عدد


تخم مرغ 8 عدد


پیاز داغ 3 قاشق


زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم


آب لیمو یا آب نارنج به میزان لازم

 

 

روش پخت خورشت چغرتمه گیلانی

 

مرغ را تمیز کنید و بعد از چند تکه کردن، آن را با کمی آب، زردچوبه، فلفل و نمک بپزید.

 

تخم مرغ ها را در ظرفی با چنگال بزنید تا سفیده و زرده باهم مخلوط شوند.

 

پیازداغ، زعفران، دارچین و کمی نمک و فلفل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

 

در تابه روغن بریزید و هنگامی که روغن داغ شد ، مایع تخم مرغی را داخل آن بریزید و تا زمانی که خودش را بگیرد ، آن را هم بزنید.

 

مخلوط آماده شده و تقریبا شبیه املت را به مرغ پخته اضافه کنید و کمی آب نارنج بریزید و اجازه دهید تا خورشت چند جوش بزند و جا بیفتد .

 

نکته : این خورشت تقریبا غلیظ است و نباید زیاد آب داشته باشد .

 

نوش جان

 

 

 

دسته بندی :  غذاهای ایرانی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

تلفن
واتس آپ