جستجو

رژیم درمانی
منو و سفارش غذا

محصولات بی بی پز

سفارش انواع گیفت و هدایا

آموزش طرز تهیه آبگوشت بامیه

تاریخ : 1399.02.17
نظرات : 0

بی بی پز : آبگوشت در استان ها و مناطق مختلف کشور ، به روش های گوناگونی طبخ می شود . در برخی مناطق ، آبگوشت با سبزی های محلی و یا فصلی ، تهیه می شود. در ادامه با نحوه پخت آبگوشت با بامیه ، به سبک ایلام را مشاهده نمایید .

 

 

آموزش طبخ آبگوشت بامیه

 

مواد لازم برای آبگوشت بامیه 

 

گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
بامیه ۴۰۰ گرم
گوجه رنده شده ۳ عدد
نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری

 

 

طرز تهیه آبگوشت بامیه 

 

گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد.

 

بعد از نیم پز شدن گوشت ، گوجه‌های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب را به همراه بامیه‌ها به گوشت اضافه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد.

 

برای طعم لذیذتر ، شعله را روی حرارت پائین قرار دهید و اجازه دهید آرام آرام بپزد. 

 

میتوانید آبگوشت را پس از نیم پز شدن و افزودن مواد ، روی منقل و زغال بگذارید کاملا پخته و جا بیفتد.

 

 

نکته‌ها

 

۱. آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.

۲. این غذا با مزه تند آماده می‌شود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را می‌توانید تنظیم نمایید.

 

توصیه میکنیم این غذا را یک بار امتحان کنید . بخصوص در فصل بهار که بامیه ، مخصوص این فصل است .

 

توجه کنید که بامیه و سایر سبزیجات و خوراکی های فصلی را بایستی در همان فصل استفاده نمایید و از فریز کردن آن ، بپرهیزید .

 

 

 

دسته بندی :  غذاهای ایرانی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

تلفن
واتس آپ