آموزش روش تهیه مرغ ناردونی
بی بی پز : مرغ ناردونی از جمله غذاهایی است که در فصل پائیز ، میتوان با استفاده از انار ، آن را تهیه نمود . معمولا اکثر ذائقه ها ، این نوع از طبخ مرغ و این غذا را می پسندند .
مواد لازم برای طبخ مرغ ناردونی
مرغ ٤ تکه
پیاز متوسط یک عدد
انار دونه شده یک و نیم لیوان
آب انار یک لیوان
آلو بخارا حدود 5 عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
رب انار یک قاشق غذا خوری
زعفران. نمک. فلفل سیاه. زردچوبه
شکر در صورت لزوم برای ملس شدن
طرز تهيه مرغ ناردونی
پیاز را ریز خرد کنید یا رنده کنید .
در داخل قابلمه ، پیاز را همراه زردچوبه ، در روغن تفت دهید .
مرغ ها را به پیاز اضافه کنید و همراه زعفران ، فلفل سیاه ، تفت می دهیم تا کمی مرغ سرخ شود .
رب گوجه را اضافه میکنیم و همراه مواد تفت می دهیم .
آب انار را روی مرغ ها می ریزیم و کمی هم آب معمولی اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مرغ ها نیم پز شوند .
بعد از نیم ساعت ، رب انار ، انارهای دانه شده و آلوها را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم پخته و کاملا جا بیفتد .
نکته
هنگامی که انار را اضافه کردید ، درپوش قابلمه را نگذارید زیرا دانه های آن سفید خواهند شد .
اگر از انار ترش استفاده ميكنيد باتوجه به ذائقه خود میتوانید کمی شکر اضافه کنید ولی انار شیرین ، نیاز به شکر ندارد .
نوش جان