آموزش طرز تهیه حلوای سه آرد
بی بی پز : حلوا ، از جمله دسرها و یا شیرینیجاتی است که اغلب ایرانی ها و برخی ملل جهان ، از نوش جان کردن آن لدذت میبرند و حتی گاهی به عنوان یک وعده غذایی ، آن را تهیه و سرو می کنند. در ماه هایی از جمله ماه مبارک رمضان ، ماه محرم و صفر و یا مراسم های ختم و عزاداری و سوگواری ، حلوا بیشتر طبخ و کاربرد دارد. به گونه های مختلف و با انواع آردها ، میتوان حلوا را طبخ کرد . در این مقاله ، با مواد مورد نیاز و روش طبخ حلوای سه آرده ، آشنا شوید .
مواد لازم برای تهیه حلوای سه آرد
آرد سفید گندم 125 گرم
آرد برنج 125 گرم
آرد نخودچی 125 گرم
روغن مایع 200 گرم
مواد لازم برای تهیه شربت حلوای سه آرد
شکر 3 پیمانه
آب 3 پیمانه
گلاب یک دوم پیمانه
زعفران دمکرده غلیظ
هل
روش تهیه شربت برای حلوای سه آرد
ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. بعد از این که شکر در آب حل و جوش آمد، گلاب و زعفران و پودر هل را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش نمایید.
روش پخت و آماده سازی حلوای سه آرد
آرد سفید را الک کرده و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند و بعد از 10 دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه کنید. کمی که تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
آرد نخودچی الک شده را اضافه کنید. مجدداً کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد نخودچی برود، ولی مراقب باشید زیرا آرد نخود سریع میسوزد.
روغن مایع را اضافه کنید. حلوا را مدام هم بزنید تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند. تا زمانی که به رنگ قهوهای دلخواه درآید تفت دهید.
شربت آمادهی ولرم را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. بلکه باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبد.
حلوا را در ظرف کشیده و بعد از خنک شدن رویش را تزیین کنید.
یک پیشنهاد
میتوانید هنگامی که در حال تفت دادن آرد در روغن هستید ، مقداری دارچین به آن اضافه کنید . البته این کار اختیاری و بر اساس ذائقه افراد است و جزء ملزومات حلوای سه آرد ، نیست.
نوش جان