رولت خرما
بی بی پز : رولت خرما ، هم مجلسی است و هم برای عصرانه و به عنوان یک شیرینی با طبع گرم و بصورت طبیعی ، برای روزهای فصول سرد سال ، قابل استفاده است . با روشی ساده ف این نوع از خرمای بدن هسته و مقوی و دلچسب را تهیه کنید .
مواد لازم برای تهیه رولت خرما
خرمای سیاه ۳۵۰ گرم
آرد ۱ لیوان
گردوی نگینی نیم لیوان
پودر زنجبیل ، دارچین و هل از هر کدام 1 قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
کره آب شده ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه رولت خرما
خرمای هسته گرفته را از چرخ گوشت رد می کنیم .
کره آب شده را اضافه می کنیم و با خرما مقداری ورز میدهیم .
یک کیسه فریزر که روی آن را چرب کرده ایم ، باز میکنیم و مواد را روی آن پهن می کنیم .
برای راحتی کار یه کیسه فریزر دیگر را روی مواد پهن میکنیم و با وردنه صاف میکنیم .
آرد را تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد .
۴ قاشق غذا خوری روغن مایع و یک قاشق غذاخوری کره را با آرد مخلوط می کنیم تا حدی که آرد کمی جمع شود.
هل ، پودر دارچین و زنجبیل پاشیده و روی مواد پخش میکنیم و دوباره صاف میکنیم .
با کمک کیسه فریزر به آرامی و بادقت رول می کنیم .
بعد از رول شدن کیسه فریزر را باز کنید و گردوی خرد شده را هم روی رول بریزید و دوباره با کمک کیسه فریزر رول کنید .
به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سفت تر شود و بعد با کارد تیز بسیار راحت و تمیز برش میزنیم .
برای زیبایی و سرو تکنفره ، میتوانید از کاغذ های کپسول رنگی کوچک استفاده کنید و هر رول را داخل آن قرار دهید و در دیس بچینید .
نوش جان