تبلیغ شما اینجا نیست!
» » آموزش تهیه لقمه شکم پاره با خمیر یوفکا
آموزش رایگان نقاشی

دانلود رایگان سریال مانکن

آموزش تهیه لقمه شکم پاره با خمیر یوفکا

تاریخ : 1396.11.30
نظرات : 0

بی بی پز : یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که در چند دقیقه میتوان آن را با استفاده از خمیر یوفکا تهیه کرد ، لقمه شکم پاره است که هم زیبا و اشتها آور و هم بسیار خوشمزه و همه پسند است. این غذا با انواع سس ها بخصوص سس فلفل استفاده می شود که لذت خوردن آن را دو چندان می کند. با طرز تهیه و مواد لازم آن آشنا شوید.

 

غذا با خمیر یوفکا

مواد لازم :

خمیر یوفکا  : 6 عدد
بادنجان نگینی شده : یک عدد
گوجه فرنگی خرد شده : یک عدد
فلفل دلمه خرد شده : یک عدد
پنیر پیتزا : 150 گرم
كره ذوب شده : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم

 

روش تهیه

1-بادنجان را پوست گرفته سپس ریز میکنیم و در روغن سرخ می کنیم .
2 خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . 
3 یک ورقه از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته کرده تا خمير كاملا منعطف شود ، سپس لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و سطح آن را مانند قبل مرطوب میکنیم ، این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم (در نهایت باید 3 لایه خمیر یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم ) .
4 خمیر را رول کرده و سطح رویی آن را با چاقو برش میدهیم به طوری که لبه های رول باقی بماند ، سپس داخل رول را با بادنجان و پنیر پیتزا پر میکنیم .
5 رول دوم را با سه لایه باقی مانده مطابق قبل آماده کرده و داخل آن را با گوجه قطعه قطعه شده ، فلفل دلمه ریز شده و پنیر پیتزا پر ميكنيم .
6 رول ها را در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتي گراد قرار داده تا سطح خمير طلايي شود .

دسته بندی :  غذاهای خارجی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا